סט צילומי שיניים לפני טיפול היישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/04/2023 | 11:17 | מאת: רעות

היי, אני אמורה לעבור סט של צילומי שיניים לפני תחילת טיפול יישור שיניים. מה שכן אני סובלת מרפלקס הקאה ממש מוגבר מה שמונע ממני לצלוח את הבדיקות ואני מבינה שאין מנוס מהצילומים האילו . אני חייבת לבדוק אלטרנטיבות אחרות כי אני בשום אופן לא מתכוונת לוותר על יישור שיניים רק בגלל הבעיה הזו , מצד שני אני לא מרגישה שזה אפשרי להכניס לבצע את הצילומים ... בטוחה שיש דרכים נוספות כי לא כולם מסוגלים להכניס דברים לפה והרפלקס שלהם מוגבר. אשמח מאד למענה דחוף ..

שלום רוב צילומי השיניים הם חיצוניים וקלים לביצוע. הייתי ממליץ לגשת לעשות ואם תהיה בעיה עם אחד מהצילומים להתייעץ עם הרופא איך להתייחס לצילום הספציפי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים