רווח אחרי הגשר למרות שהקפדתי על מה שצריך

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/02/2023 | 15:30 | מאת: מבואסת קצת

שלום עשיתי גשר לפני כמה שנים לאחר מכן נהיה לי רווח בגלל הגשר בשיינים הקידמיות, רווח קטנטן . למרות שהקפדתי על מה שצריך . רציתי לשאול אם אני רוצה לסגור את הרווח רק גשר יעזור? זה יקר לי אין טיפול אחר שיחזיק מעמד במחיר טוב זאת אומרת לטווח ארוך .

שלום יתכן ואם יש רק רווח קטנטן הטיפול יהיה פשוט וקצר ולא צריך גשר על כל השיניים. יש דרכים פשוטים ואסתטים לסגור רווח. לך להתיעץ עם מומחה לאורתודונטיה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים