פלטה שקופה עליונה מכאיבה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/02/2023 | 02:42 | מאת: אמא

הבת שלי בת 15 הורכב לה לפני יומיים קוביות בלסת תחתונה , וניתנה לה פלטה שקופה ללסת עליונה בכדי להתאים את הלסת העליונה לתחתונה ( לא נדרש יישור שיניים בחלק עליון) יש מרווח בפלטה באזור שיושב מעל השן העליונה ליד הלשון ונוצר חתך כואב בצד הלשון עקב כך, מכאיב להשאיר את הפלטה ולא טוב להסיר להרבה שעות… מה ניתן לעשות?

שלום צריך לגשת לאורתודונט שילטש את המקום שחותך. הפלטה כנראה חשובה למהלך הטיפול. בברכה ד"ר צור

19/02/2023 | 01:10 | מאת: אמא

תודה רבה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים