צחצוח שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/01/2023 | 13:15 | מאת: נקי

שלום רב, קראתי על שתי אופציות לצחצוח שיניים לאחר שקמים ואכילה. שתי האופציות הן - 1. צחצוח שיניים לפני האכילה ולאחר מינימום 20 דקות ניתן לאכול ארוחה. 2. אכילה ואז צחצוח שיניים לאחר המתנה של לפחות חצי שעה. * ישנם רופאים התומכים באופציה 1 וישנם ב 2. האם שתי האופציות הינן בסדר ומועילות לשיניים? תודה.

שלום נעים יותר לצחצח ואחכ לאכול אבל מן הסתם בריא יותר לצחצח אחרי האוכל. ניתן לשלב באופן שמצחצחים לפני האוכל ומנקים עם קיסם לאחר האוכל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים