מי פה.

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/01/2023 | 13:13 | מאת: וי

שלום רב, אני משתמש במי פה מרידול בכמות בינונית כ30 שניות פעם אחת בכל יום לאחר צחצוח שיניים יסודי עם משחת מרידול בערב או בלילה לפני השינה, אך למחרת לפעמים אני מרגיש קושי ומאמץ בדיבור. כמו כן, לפעמים אני מרגיש שפתיים נפוחות קל ומעט רוק או ליחה מציקים בפה. איך אוכל לפתור בעיה זאת? מהי ההמלצה הרופאית שלך כך שלא ארגיש את התופעות שציינתי למעלה? תודה רבה.

שלום אפשר לעשות נסיון ולשנות את השטיפות ומשחות השיניים ולראות אם יש שינוי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים