צחצוח בבית ספר קשתיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/01/2023 | 09:19 | מאת: ו.

הבן שלי (כיתה ז') יתחיל עם קשתיות בשבוע הבא והוא אמר שלא יאכל בבית ספר, יאכל בבוקר לפני (רק שזה לא יעיל כי אי אפשר תמיד להיות כל כך רעבים בבוקר) והוא חוזר בשתיים וחצי. הוא לא רוצה לצחצח שיניים בבית ספר, יש בכיתתו ילדים עם גשר קוביות, השאלה שלי אם גם ילדים עם גשר מצחצחים בבית ספר או לא? כדי להסביר לו שהוא לא היחידי שצריך לצחצח. הוא חייב לצחצח והוא מסרב...

שלום שטיפה של הפה לאחר האוכל יכולה להספיק בבית הספר. כשיחזור הביתה שיצחצח. זה מה שהייתי ממליץ כדי לא להלחיץ אותו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים