כמובן לא מים רותחים אבל מה עושים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/01/2023 | 01:04 | מאת: שטפתי את הפלטה במים חמימים

אבל די חמים וחמימים האם זה שינה את צורתה? ואסור לי לשים אותה?

13/01/2023 | 01:17 | מאת: נויה

לא רותחים אבל הם חמים הכנסתי על השיניים בגלל שזה לא נכנס הרבה זמן היה צד שטיפה הרגשתי כאילו הפלסטיק יוצא ושהוא ישן מתכלה כזה עושה רעש יוצא מהמקום ואני צריכה לדחוף עם השיניים התחתונות כאילו ללחוץ עם התחתונות על הפלטה למעלה קצת אחרי שעשיתי זה התיישב האם עשיתי נזק? עכשיו זה יחסית בסדר

שלום נויה כדאי שהאורתודונט יבדוק את הפלטה כדי שבסופו של דבר לא תהיה תזוזה לא רצויה. במידה והפלטה נכנסה בסופו של דבר כנראה לא נגרם נזק מהותי אבל בכל זאת מומלצת בדיקה. בברכה ד"ר צור

אם הפלטה התעוותה מאוד וגורמת ללחץ לא סביר רצוי שלא לשים

16/01/2023 | 11:30 | מאת: נויה

כאב בבוקר מאוד כי אני מהדקת שיניים יש קשר? גם לא שמתי אותה הרבה זמן

16/01/2023 | 11:35 | מאת: נויה

וזה לא פעם ראשונה שאני שוטפת במים חמים הם באמת עושים נזק? אולי יש הרגשה של הפלטה שלי שהיא נכנסת אבל בגלל שהיא ישנה אז מרגיש שהיא טיפה יורדת למטה ופלסטיק ישן

16/01/2023 | 11:35 | מאת: נויה

וזה לא פעם ראשונה שאני שוטפת במים חמים הם באמת עושים נזק? אולי יש הרגשה של הפלטה שלי שהיא נכנסת אבל בגלל שהיא ישנה אז מרגיש שהיא טיפה יורדת למטה ופלסטיק ישן

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים