שן שעלתה מעל החניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/12/2022 | 01:05 | מאת: נועם

שלום רב, אני לקראת סוף תהליך יישור שיניים. האורטודנט שלי שם לי גומיות בין הלסתות כפי שמוצג בסרטון(https://youtu.be/U4KGrVkwwzQ) אך משום מה, אני מרגיש כי ניב מספר 13 עלה מעט למעלה- ממש אל תוך לחניכיים.. משהו שלא היה לפני... האם זה קשור לגומיות? זה יסתדר לבד? תודה רבה

שלום נועם הגומיה מושכת את הניב העליון כלפי מטה. לכן לא הגיוני לי שהשן עלתה. יתכן שהחניכיים התנפחו מעט ולכן נראה שהכותרת של הניב כאילו התקצרה. יתכן גם שהרופא ביצע שינוי כלשהו בחוט שכן יכול לגרום לניב לעלות. אלה האפשרויות הסבירות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים