האם תקין שהרופא שייף לי את השן לפני שהדביק לי את קוביות הגשר ?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/12/2022 | 00:51 | מאת: לי

היי דוקטור , היום רופא הדביק לי גשר ולא בטוח אם זה נעשה בתקינות . הוא עשה את כל התהליך של השטיפה והחומר ששמים לפני אבל לפני שהדביק את הקוביות הוא שייף לי את כל השיניים באמצע , שיוף עדין במיקום שצריך להדביק את הקוביות . לאחר ששייף נקודתית , במיקום של השיוף הוא שם את הדבק ולאחר מכן את הקוביות על כל שן ושן . האם זה תקין לשייף את השן גם אם זה נקודתית ובעדינות כדי שהקוביה תתפס ?

שלום השיוף שנעשה הוא כנראה לא מה שאת חושבת. נעשה ניקוי של השן,ולפעמים מנקים עם מכשיר רוטט. המטרה אינה לחספס את השן אלא להסיר ליכלוך ואבנית. בברכה ד"ר צור

26/12/2022 | 23:01 | מאת: לי

היי תודה על התשובה , ששאלתי את הרופא למה הוא משייף לי הוא אמר שהקוביה נתפסת יותר טוב ככה האם זה בסדר ?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים