יישור שיניים ללא שיוף

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/12/2022 | 10:22 | מאת: רונית

שלום רב, בת 39, מעוניינת ליישר את השיניים באמצעות קשתיות שקופות, לאחר בדיקות נמצאתי מתאימה לטיפול. הכי חשוב לי ליישר את הלסת העליונה אך גם הלסת התחתונה זקוקה ליישור. בהצעות שקיבלתי נאמר לי כי עליי לעבור שיוף של השיניים בלסת התחתונה אך אני לא מעוניינת בשיוף, אני מאוד רגישה וחוששת שתישאר רגישות בשן או שהשיוף יהיה עבורי קשה מדי. איך אפשר למצוא אורתודנט שיסכים לעשות לי יישור ללא שיוף? אני אובדת עצות כי ממש רוצה ליישר אבל בתנאי שללא שיוף השיניים, אין שום אפשרות לוותר על השלב הזה? אני לא רוצה לוותר על יישור שיניים רק בגלל הקטע של השיוף. תודה.

שלום רונית שיוף השיניים בטיפול אורתודונטי הוא הליך שיגרתי, בהנחה שנעשה באופן מדוייק ונכון. השיוף אינו אמור לגרום לרגישות עתידית וגם התהליך עצמו קל ופשוט. אני לא יודע מה רמת הצפיפות אצלך ומה ניתן לעשות ללא שיוף . תתיעצי אולי עם רופא נוסף המנוסה בטיפול עם קשתיות שקופות ותשמעי את דעתו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים