יישור שיניים אינוויזיליין כאבים וחוסר נוחות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/11/2022 | 14:31 | מאת: נינה

התחלתי טיפול אורתודונטי באמצעות רשתיות שרופות. השבועיים הראשונים היו בסדר גמור עד ששמו לי את האטצ'מנטים. מאז אני בסיוט מתמשך. האטצ'מנטים מחוספסים , פוצעים אותי כשאני אוכלת ,תחושה של יובש וכמומחול בפה, כלום לא טעים ולא נעים . בקשתית עצמה הוו שמיועד לגומיה בולט וגם הוא פוצע אותי . הרופא לא זמין ואני מיואשת ומצטערת שהתחלתי את זה בכלל. מה עושים?

שלום נינה השיפשוף עובר אחרי כשבוע. אולי תעשי מעט הפסקות של מספר שעות כל פעם עד שההרגשה תעבור. בברכה ד"ר צור

03/12/2022 | 12:18 | מאת: נינה

שבועיים אחרי ועדיין התחושה לא נעימה . הפסקות לא רלוונטיות כי דוקא עם הקשתית לא מרגישה את החיספוס. מורידה רק כדי לאכול והתחושה לא נעימה בכלל.

10/01/2023 | 10:37 | מאת: .

מי מרופא שלך ואיפה עשית את הטיפול?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים