צלקת בלשון לאחר הרחבה של אורטודנט

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/11/2022 | 20:43 | מאת: טלי

היי, הבן שלי התחיל טיפול אורטודנטי לפני כשנה וחצי, עשו לו הרחבת שיניים ב 7 חודשים הראשונים שגרמו לו לצלקת בלשון, חתך גדול לאורך הלשון, היום כ 10 חודשים לאחר הורדת ההרחבה יש לו עדיין חתך עמוק והוא בובל מכאבים בזמן שאוכל מאכלים מסויימים, הרופאה אמרה לי פעם אחר פעם שזה יעבור עם הזמן , מה עלי לעשות?

שלום טלי. גם להערכתי בדכ השיפשופים עוברים עם הזמן. ברוב המקרים הגירוי עובר מהר . אם השקע היה עמוק אז לוקח יותר זמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים