עשיתי גשר לפני כ5 שנים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/11/2022 | 12:55 | מאת: בעיות סגר

עשיתי גשר לפני כ5 שניפ הייתי עם פלטות והכל קיבוע כמו שצריך הכל אבל ישלי בעיית סגר של השיניים הקדמיות שלא נוגעות אם עשיתי גשר הבעיה לא הייתה אמורה להיפתר? זה אומר שלא עשו לי גשר כמו שצריך? ישלי שן טיפה גבוה אבל השיניים הקדמיות לא נוגעות.

06/11/2022 | 12:57 | מאת: המשך

כשאני סוגרת אז השיניים בצד ימין מרחפות טיפה באוויר..הם לא אמורות לגעת? מה אני אעשה גשר שוב? השיניים די ישרות אני מבואסת.

שלום במידה והשיניים הקדמיות העליונות והתחתונות התרחקו מעט אלה מאלה יתכן ויש לך דחיפת לשון שיוצרת את זה. תבדקי שוב אצל האורתודונט שטיפל ואולי את צריכה הדרכה לגבי הלשון. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים