עקירות לצורך יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/11/2022 | 19:13 | מאת: א

בני בן ב 10 זקוק ליישור שיניים. נאמר כי יש צפיפות גדולה ועדיף לעקור שתי שיניים. מה החסרונות בעקירת שיניים בריאות?? מה הסיכון בביצוע יישור ללא עקירות אלו? קשה לי עם הרעיון של עקירת שיניים בריאות, לדעתי כל שן חשובה וצריך לשמור עליה כמה שיותר שנים :)

שלום במידה והצפיפות מאוד חמורה לעיתים עוקרים בלית ברירה. מצד שני המלצתי לגשת למומחה ליישור שיניים ולבדוק מה הוא אומר. במקרה שהיתה אצל מומחה כזה תגש לקבל עוד דעה. לקבל אבחנה מלאה אחרי שעושים סדרת צילומים העוזרת לאבחנה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים