אורטודנטים דרך קופת חולים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/10/2022 | 20:49 | מאת: ליאור

שלום רב, הבנתי כי מומלץ לבדוק לפני תחילת הטיפול, כי הרופא מופיע במאגר באתר של האגודה לאורטודנטים. אך הרופא שקופת החולים שיבצה לי אותו אינו מופיע במאגר של האורטודנטים בישראל, זאת אף על פי כי המרפאה מציגה אותו כאורטודנט(אך מחיפושו בגוגל לא נמצא תוצאות כי הוא אורטודנט, אלא כי הוא רופא שיניים רגיל..) אבקש לדעת כיצד זה הגיוני? האם זה תקין/חוקי שרופא שהוא גם אינו אורטודנט מומחה יוכל לטפל? מה עושים בסיטואציה כזו? תודה

שלום החוק מאפשר לכל רופא שיניים לעשות טיפולים אורתודונטים. רצוי לבצע אצל מומחה בעל תואר מומחה ליישור שיניים. אתה צריך להחליט במה לבחור. בברכה ד"ר צור ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים