ביצוע IPR באופן רשלני ורגישות כרונית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/10/2022 | 18:16 | מאת: י ס

רופא ביצע לי IPR באופן רשלני עם מקדח , ללא סרט שיוף או כלים מתאימים , נכנס עם המקדח ופשוט הוריד חלקים מהשן בצורה עקומה . ובנוסף בשביל לייצר גובה תואם , הוריד גם מקצוות הלהב של השן . יש לי מאז רגישות גבוהה באיזורים האלה במיוחד אחרי משהו קר או חם , או אפילו פותח את הפה לשאוף אויר קר . מרחתי פלואוריד וניסו לבצע פלואורידציה ועד כה לא ממש סייע . האם יש משהו אחר שניתן לבצע ולהעלים רגישות חוץ מסתימות , כי הסתימות כנראה יבלטו ויוסיפו שכבה ואז הקשתיות לא יתאימו או שזה יכול לשנות את הסגר כי השיניים כבר ממילא צמודות בהליך היישור

שלום רב הסיכוי שהרגישות תרד לאט לאט עם הזמן. השיניים עוברות שינוי פנימי עם הזמן והרגישות תקטן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים