האם יש הגיון או שאולי זה לא מומלץ להכניס ולהוציא את הקשתיות החדשות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/10/2022 | 03:20 | מאת: בוריס

עברתי לסט קשתיות חדש שמאוד לוחץ ברמה של כאבים חזקים , הרופא נמצא בחו״ל אז אין תשובה מה לעשות , אבל אמרו לי , להכניס ולהוציא את הקשתיות כל מספר דקות , זא להכניס את הקשתית ולסבול את הכאבים לכמה דקות ואז להוציא לתת מספר דקות מנוחה ואז להכניס שוב ולחזור על זה . האם יש בזה הגיון בהכנסה והוצאה תכופה של פלטה שלוחצת וגורמת לכאבים ? או שאולי ההכנסה וההוצאה כל מספר דקות וההתעסקות הזאת של להכניס ולהוציא יכולה לגרום נזק בשיניים ?

שלום הייתי מחכה עם הקשתית הקודמת והולך לבדיקה אצל הרופא שיראה מה הבעיה . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים