עקירת 4 מתלעות ביישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/09/2022 | 22:58 | מאת: יעל

היי, לפני כשלוש שנים התחלתי טיפול יישור שיניים שכלל עקירת 4 מתלעות למען הצרת סגר השיניים. היום אני בת 19 ומתחרטת על כך, השיניים שלי הפכו להראות דחופות פנימה וזה פגע לי בפרופיל. רציתי לשאול האם זה אפשרי מבחינה אורטודנטית לפתוח בחזרה את הרווחים של השיניים שנעקרו ולהשתיל שם שיניים במקום? אולי שמעת על מקרים מסוג זה? תודה!

שלום יעל קיימת אפשרות לשיפור ותלוי באבחנה המלאה יתהן וניתן לשפר את זוית השיניים כך שיתנו מראה אסתטי יותר. כמו כן קיימת אפשרו של פתיחת רווח באזור העקירות באופן חלקי או מלא. רצוי בדיקה אצל אורתודונט מומחה . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים