שיניים חותכות בקו ישר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/09/2022 | 12:13 | מאת: א.כ

בס"ד שלום, לקראת סיום הטיפול נראה שארבעת השיניים החותכות התחתונות בקו ישר ולא אליפסי. בתחילת הטיפול לא היו בקו ישר. האם זה שכיח? האם כדאי להמשיך את הטיפול כדי ששתי השיניים האמצעיות יבלטו קצת? במידה וזה יגרום להם לבלוט יותר מהשניים העליוניות האם כדאי להזיז גם את העליוניות? כל טוב

שלום השיניים צריכות להיות בקשת ולא לבלוט קצת. צורת הקשת יכולה להיות באופן הנוטה יותר למרובה או ליותר אליפטי. זו שאלה אסתטית ולא תפקודית. תוכל להתיעץ עם המומחה המטפל מה לדעתו עדיף למבנה הכללי שלך וכמובן מה אתה מעדיף מבחינה אסתטית בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים