שלום אמרו לי רק באמצע הגשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/08/2022 | 23:09 | מאת: נועה בדוי

אמרו לי רק באמצע הגשר לעשות עקירות וכרגע אני כבר לקראת סיום הגשר ולא עשו לי אותם בגלל לשנות מבנה והיה לי צפיפות האם חייב לבצע עקירות בגלל מבנה זאת אומרת שיכול להיות לי בעיות בלי העקירות האם חייב לבצע עקירות למי שצריך זה יכול לגרום לנזק או גשר לפעמים פותר את הבעיה במקום לעקור שיניים בריאות

שלום יתכן ונאמר באמצע התהליך לעקור כי רואים שלא מתקדם הייטב או לא כמתוכנן. תשובה והמלצה דורשת פגישה. תתיעצי אולי עם מומחה לאורתודונטיה נוסף מה רצוי בעיניו לעשות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים