שן קדמית ניידת בטווח של 1-2 ממ , כבר שנה אחרי יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/08/2022 | 20:02 | מאת: יעקובי

אני בן 43 ועשיתי יישור שיניים אצל רופא כללי שלא הייתה לו הבנה בתחום לפני שנה . לאחר הטיפול השן הקדמית הייתה ניידת בגלל פרמיטוס בסגר , בעצת מומחים לא שמתי קיבועים בכדי להפחית לחץ על השן וגם לא ניתן לבצע קיבוע קבוע בקשת עליונה בגלל מנשך עמוק . עשיתי איזון סגרי ואין כבר לחץ על השן בסגר , אבל השן עדיין ניידת אם מפעילים עליה לחץ עם הלשון , זא כבר שנה מיישור שיניים ו 3 חודשים מהאיזון סגר והשן לא מתייצבת או מתקבעת , האם זה בסוף מתייצב עם הזמן ככל שאין לחץ או שלהיפך ועם הזמן היא כנראה תיפול בסוף . יש טיפול בכלל שניתן לעשות ?

שלום ניידות קלה היא לא בעיתית. צריך לוודא שאין פרמיטוס . לעיתים יכול להיות שינוי קטן שגורם לפרמיטוס לחזור. ניתן להכין גם סד לילה שימנע לחץ בזמן השינה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים