ממש מיואשת וחסרת אונים המרפאה לא עוזרת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/08/2022 | 14:29 | מאת: מיואשת וחסרת אונים

עשיתי יישור שיניים בגיל 18 היום אני כבר בת 24 השיניים שלי המבנה שיש לי 2 שיניים גדולות בלסת העליונה באמצע הטיפול הם אמרו לי תשלמי בכעס אם את רוצה שנעקור לך שיניים את תצטרכי להוסיף כדי לשנות את המבנה שלך וזהו לא הסבירו לי מסיבות אחרות בגלל שיש לי צפיפות לחץ בפה כאבי מפרקים וישלי 3 שיני בינה שאחת ממש כבר נשענת על השיניים באותן שנים הם לא רצו לעקור רק באמצע טיפול הגשר האם זה שהם לא עקרו לי אז צפיפות ואובדן שיניים ודברים לא טןבים יכולים לקרות? לא יודעת מה לעשות כבר אני מיואשת יורדת כל יום לשאול שאלות ולא מקבלת מהם תשובות אני התייאשתי מזה.. שילמתי מכספי שלי מהעבודה ואני מיואשת האם לדעתך ביישור שיניים צריך עקירות גם עכשיו ישלי לסת קטנה ישלי 2 שיניים גדולות בלמעלה די בולטות והשיניים די צפופות האם לדעתך חייב לעקור כשהם מבקשים? עבר המון שנים או שגשר עושה את העבודה ולא תמיד חייב לצפיפות ולשיניים גדולות? בבית חולים אמרו לי לעקור שיני בינה הם נשענות על השיניין ויכולות לעקם את הפה.

שלום שאלתך מחייבת בדיקה . המלצתי שתגשי ליעוץ נוסף במרפאה אחרת כדי להבין מה ניתן וצריך לעשות. תגשי כמובן למומחה לאורתודונטיה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים