פלטה לאיזון מנשך עמוק , האם זאת פרוצדורה מסובכת ?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/07/2022 | 15:34 | מאת: אולג

יש לי שינים קדמיות גבוהות ואני אמור לשים כתרים כחלק מהתהליך השיקומי , רוצים לתת לי קודם לשים פלטה עם הגבהה של משטח מקדימה בשביל לגרום לטוחנות להבקיע ולעלות בגובה בכדי שיהיה אפשר לשים כתרים מקדימה מבלי שהשיניים התחתונות הקדמיות יפריעו . כמה זמן בערך אמור להתרחש הליך הבקעה שכזה , עניין של ימים או חודשים ? והאם צריך להיות עם זה כל הזמן במהלך היום או שאפשר רק בלילה בכדי לגרום להבקעה ?

שלום אולג תהליך כזה מקובל ולוקח מספר חודשים. צריך להיות עם הפלטה כל הזמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים