ריטיינר האולי שהחלק הפנימי שלו לוחץ על חניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/07/2022 | 20:04 | מאת: יעקב

הריטיינר שהביאו לי לוחץ על החניכיים , אני שם אותו רק בערב , רופא שיניים אמר לי שהלחץ יכול לעשות דלקת ונסיגת חניכיים , אני כבר 3 חודשים איתו והרופא שעשה לי את הריטיינר אומר שהוא מזהה לחץ והחלק הפנימי אמור לגעת בחניכיים , האם לחץ על החניכיים יכול תוך 3-6 חודשים לגרום ממש לנסיגת חחניכיים בלתי הפיכה כי יש לי שם רגישות לקור , או שברגע שמחליפים או מפסיקים איתו , החניכיים משתקמות וחוזרות לאיך שהיו ,היות ובמקרה שלי הן בריאות ואני מקפיד לצחצח כמו שצריך

שלום יעקב במקרה של לחץ על החניכיים ניתן לגזור או לחתוך חלק מהקשתית. בדכ יכול להיות מגע אבל לא רצוי לחץ עודף. לכן הייתי חוזר לרופא שיבדוק שוב ויקבל החלטה מה נכון עבורך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים