שיניים בולטות אחרי סתימות בפה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/07/2022 | 16:21 | מאת: בת 34

שלום, אני בת 34, ועשיתי תכנית של חידוש מספר סתימות בפה ולאחרונה אני מרגישה שהרווח בין שתי השיניים הקדמיות העליונות גדל. הייתי אצל הרופאה והיא אישרה שהוא אכן גדל מצילומים מתחילת הטיפול אבל שזה לא בגלל הסתימות שהתבצעו. אמרה שזה יכול לקרות באמצע החיים שפתאום הצורה של השיניים משתנה. הנשיכה סהכ מרגישה לי בסדר ואין כאבים בלעיסה אבל יש הרגשה שהשיניים התחתונות דוחפות את השיניים העליונות. שיש שם לחץ באזור הקדמי. יש מה לעשות עם זה? צריך לקבוע תור לאורטודנט או לחזור לרופאה שעשתה את הסתימות? יש איך לסדר את זה לפני שעושים גשר/אינוויזליין? לעולם לא היו לי ריבועים והשיניים שלי סהכ די ישרות. תודה רבה

שלום תגשי לאורתודונט מומחה לבדיקה. יש מספר גורמים לכך שנפתח רווח בין השיניים. יכולה להיות בעיה של חניכיים או מגע עודף של החותכות התחתונות בחותכות העליונות או הרגל . כמובן שאפשר לתקן זאת. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים