לסת תחתונה ועליונה לא ישרות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/07/2022 | 01:53 | מאת: רונית

שלום ד״ר, לפני כ13 שנים עברתי טיפול אורטודנטי שבזמנו חשבתי שהיה מוצלח אך היום אני מבינה שהצליח רק חלקית. כיום כשאני סוגרת את השיניים הלסתות לא אחת על השניה ובעצם יש לסת אחת שנווה קצת ימינה מה שיוצר חוסר סימטריה גם בפנים, לא בצורה מאוד חזקה אבל אני רואה את זה וזה מפריע לי. רציתי לשאול האם גשר קשתיות שקופות יכולות לפתור את הבעיה? אני חוששת שרק ניתוח יכול לפתור. תודה רבה

שלום במידה והסטיה נגרמת ממגע ראשוני לא תקין הגורמת לתזוזת הלסת יש אפשרות שהטיפול האורתודונטי יעזור. הקשתיות השקופות או ב הסמכים(קוביות) הם האמצעי לתיקוח הסגר. קודם כל יש להגיע לאבחנה הנכונה ואז לבחור את המכשיר הנכון. תגשי ליעוץ למומחה ליישור שיניים ותוכלי לקבל אבחון נכון. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים