יישור שיינים ושתלת שיניים לבן שלי בן 14

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/06/2022 | 17:22 | מאת: יניב

שלום הבן שלי היה אצל הרופא שיניים בשביל לעשות גשר. הרופא אמר לנו שהטיפול יהיה שנה וחצי עד שנתיים וחצי והרופא אמר שחסרים לבן שלי 4 שיניים ורוב הסיכויים זה חוסר מולד ולא שן כלואה אז הוא יפתח רווחים בעזרת הגשר ובגיל 18 הבן שלי יעשה השתלת שיניים. אז רציתי לדעת אם יש. דרך אחרת לסגור את הרווח

שלום. שאלתך דורשת איבחון מלא של המקרה לפני שמציעים טיפול. לעיתים ניתן לסגור רווח של שיניים חסרות בנוסף לאלטרנטיבה של פתיחת מקום. היתי מציעה שתשאלי את המומחה שבדק את הילד לגבי אפשרויות נוספות ותתיעצי עם מומחה נוסף מה לדעתו עדיף למקרה הספציפי שלכם. לכל דרך יש יתרונות וחסרונות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים