שאלה לגבי גשר בשיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/06/2022 | 17:39 | מאת: נועם

היי! יש לי שאלה קצת מוזרה... אני טס בקרוב לחו״ל לכמה שבועות, ואני מאוד מפחד שהגשר יישבר לי כשאהיה בחו״ל וקובייה תיפול(דבר שדי נפוץ לכאלה שיש להם גשרים..) אשמח לשמוע את עצתך מה עליי לעשות? הרי איני יכול ללכת למרפאה הרגילה שלי כיוון שאנחנו לא בארץ... האם זה יהיה מקובל ללכת למרכז חירום שם שיסדרו לי אם איתקל חלילה במצב כזה? תודה רבה רבה

שלום נעם בדרך כלל אם קוביה זזה על החוט היא לא גורמת לנזק אלא רק מפריעה. במידת האפשר עדיף שלא לגעת ולהמתין לחזרה לארץ. בכל מקרה אפשר לגשת לכל מרפאת שיניים ולבקש רק להוריד את הקוביה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים