תיאור הבעיה - המשך

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/05/2022 | 18:16 | מאת: אני

שלום רב דוקטור, ב-5.5 כתבת לי - "להערכתי הדיבור בסופו של דבר יחזור לקדמותו. הלשון פשוט מתרגלת לסביבה חדשה." וכתבה דברים נוספים, אך זה עיקר הדברים. נושא כתיבתי הקודמת: תיאור הבעיה והגבת בשעה 15:52. יש לי 2 שאלות בעקבות תגובתך: 1. אם לא אחשוב על הקושי שנשאר לי בדיבור (כמובן קושי בדרגה נמוכה יותר מבעבר) ולא אתמקד בו, האם הלשון תתרגל לסביבה החדשה יותר מהר וכך דיבורי יחזור לקדמותו ויהיה טוב כפי שהיה בעבר מהר יותר? * האם תרגילי פיזיותרפיה לחיזוק שרירי הפה והלסת והיפנוזה עצמית הקשורה לדיבור (חזרה על משפט חיובי וקצר הקשור לבעיה מספר חזרות פעמיים בכל יום למשך תקופה מסוימת) עשויים לסייע בזירוז התהליך ולהחזיר את דיבורי לקדמותו יותר מהר? אנא החזר לי תשובות לשתי שאלותיי. זה יעזור. תודה רבה.

שלום להערכתי הלשון כן תחזור לתפקוד רגיל ככל שהזמן יעבור כפי שאת כבר מרגישה את השיפור. תרגיל טוב הוא לקחת מילון, לחפש את האותיות הקשות להיגוי , ולקרוא אותם במילים שונות לאט תוך ניסיון להגות אותם נכון. אני לא מתמצא מספיק בהיפנוזה כדי להגיד לך שהיא יכולה לעזור לבעיה הזו. אני מאמין בעבודה ותרגול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים