יישור שיניים בגיל 40

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/05/2022 | 23:29 | מאת: דניאל

הלכתי לייעוץ אצל 2 רופאים שונים ושניהם לא המליצו על יישור שיניים (כי אני בהתחלת נסיגת חניכיים, חצי כבר חשופים). איזה אפשרויות עומדות בפניי? עולם רפואת השיניים רחב ואני בטוח שיש פתרונות שלא שמעתי עליהם. אנא האירו בפניי...

שלום דניאל חשוב שלא תהיה דלקת פעילה בחניכיים. ניתן להזיז שיניים גם כשיש חשיפה של חלק מהשורש בתנאי שאין דלקת חניכיים פעילה ואין כיסים בחניכיים. אני מקווה שפנית למומחים לאורתודונטיה שיודעים לטפל במקרה המשלב בעיות חניכיים ויישור שינייים. אם אתב מתקשה למצוא באופן פרטי תוכל לפנות לאחת מהמחלקות לאורתודונטיה בבתי הספר לרפואת שיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים