גישה טיפולית ליישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/03/2022 | 14:08 | מאת: דני הירשהורן

שלום, 1. מה ההפרש הממוצע בין פגישה לפגישה ביישור שיניים באמצעות סמכים ממתכת? 2. האם מקובל לעשות הסכם עם אורתודונט ? 3. שני מומחי יישור שיניים הרשומים במשרד הבריאות, שניהם מטפלים גם באמצעות קשתיות שקופות. אחד המומחים מציע גישה טיפולית בקשתיות שקופות והשני אומר שהתוצאות לא יהיו טובות באמצעות קשתיות. איך יודע מה נכון? בברכה, דני הירשהורן

שלום דני 1. אין הנחיה לגבי זמני פגישות. הרופא יכול לקבוע מתי לראות את המטופל בהתאם למיכשור הקיים, סוג ההפעלה שבוצעה, איזה חוטים ואיזה גומיות נמסרו, מה סוג הסמכים שהודבקו על השיניים. 2.צריך להיות ברור לצדדים מה מצופה להשיג בטיפול ומה העלות. אין חובה להסכם חתום. טיפול אורתודונטי אינו טיפול חודרני. 3.עליך לבדוק אצל מומחה נוסף שיש לו נסיון עם קשתיות שקופות ושקבלת המלצות ממטופלים שעברו טיפול דומה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים