תזוזת שיינים לאחר הורדת קיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/03/2022 | 20:12 | מאת: אריאל

שלום ד״ר. לאחר 10 שנים היה לי שבר קטן בקיבוע שלאחר מכן הלכתי לקופת החולים על מנת לסדרו . ההתנהלות הייתה מאוד לא מקצועית והקיבוע הורד לי מבלי לדאוג לי לתור סמוך להדבקת הקיבוע . התור שנקבע לי הוא כמעט לאחר חודש ובו לתחושתי השיניים זזו מה שיוצר לי הרגשה לא נעימה בפה . קופת החולים מתנערת מאחריות , האם זה אפשרי שהם יזוזו בפרק זמן עד כדי כך שארגיש אותם ? ושאלה נוספת, האם כדאי להדביק את הקיבוע בכל זאת על המצב הקיים ? כרגע עוד מחכה לתור

שלום אריאל אחרי כל כך הרבה שנים קצב תזוזת השיניים בלי קיבוע קטן ביותר. יתכן וההרגשה המוזרה שלך נובעת מכך שאת לא רגילה לתחושה בלי הקיבוע. האם לקבע במצב הקיים התשובה תלויה בעמדת השיניים והאסתטיקה. התשובה תלויה בבדיקה קלינית וההרגשה שלך. בברכה ד"ר צור

שלום לוקח זמן לשיניים לזוז לאחר עשר שנים. יתכן וההרגשה המוזרה שלך נובעת מכך שאת לא רגילה להיות בלי קיבוע. לשאלה האם לבצע קיבוע כבר עכשיו זה תלוי האם השיניים ישרות ואיך את מרגישה עם המצב הקיים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים