מהי פלטה לתיקון מנשך והאם לאחריה שמים קיבוע כדי לשמור על התוצאה או ש

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/03/2022 | 16:48 | מאת: י.ס

הייתי במכבידנט אצל אורטודנט והוא איבחן שיש לי מנשך עמוק וכדי לעשות טיפול יישור שיניים , אני קודם צריך לתקן את המנשך לדבריו , הוא המליץ על פלטה לתיקון המנשך לשים למשך חצי שנה או שנה . שבו עושים פלטת ברזל עם משטח לעיסה קדמי על מנת להגביה את החלק הקדמי של השיניים . ואחרי זה אפשר לבצע טיפול יישור שיניים . השאלה היא האם צריך להיות כל הזמן עם הפלטה הזאת ?

שלום כן. צריך שהמכשיר יהיה כל הזמן כדי לתקן מנשך עמוק. הפעולה מתרחשת כאשר מרכיבים הרבה שעות רצוף. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים