יישור שיניים / ניתוח אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/03/2022 | 20:37 | מאת: אילנה

שלום רב, מאיזה גיל ניתן לנתח או לטפל בסגירה הפוכה של הלסתות? יש לי ילדה בת 6 שהסגירה שלה לא נכונה השיניים התחתונות מתנגשות בשיניים העליונות בסגירה. היא לפעמים מתלוננת על כאבים בשיניים הטוחנות. מה הטיפול ומאיזה גיל ניתן?

שלום ילדה בת שש יכולה להגיע לבדיקה אורתודונטית. לעיתים אפשר כבר בגיל צעיר זה להתחיל בטיפול אורתודונטי ראשוני. הלסתות מגיבות טוב בגיל הצעיר. התחלת טיפול תלויה גם בבגרות הנפשית של הילד ונכנותו לטפל. ניתוחים של הלסתות עושים רק לאחר סיום גדילת העצמות בגיל 18 ומעלה במקרים כמו שאת מתארת. לסיכום- תגשי לבדיקה אצל מומחה לאורתודונטיה בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים