הקיבוע מפריע לי לסגור את הפה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/03/2022 | 19:53 | מאת: מטופל

היי הלכתי לרופא שיניים ואמרתי לו שאני לא מצליל לסגור את השיניים כמו שצריך בגלל הקיבוע וזה עשה לי כאבי ראש וכאבים בלסת ואז הוא שייף בנקודה שהפריע לי ואז הפריע לי בנקודה אחרת וככה היה כמה פעמים ואז בסוף הוא אמר שהוא לא רוצה יותר לשייף לי את השיניים ואני נורא ההיתי מופתע כי לא ידעתי שהוא שייף לי את השיניים והוריד לי מהם חומר ועכשיו כואב לי השן כי הוא הוריד ממש הרבה הרגשתי כאילו עושיפ לי סתימה האם זה הדבר הנכון לעשות המצב הזה להוריד מהשן?

שלום בדרך כלל משתדלים להוריד קודם כל מהקיבוע ורק אח"כ מעט מהשיניים. אם יש רגישות קלה היא צפויה לעבור. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים