השוואת טיפול אורתודונטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/02/2022 | 19:02 | מאת: דני רוטשטיין

שלום, 1. אילו שאלות עליי לשאול אורתודונט על מנת להשוות הצעות מחיר. במידה ושני אורתודונטים מומחים (אתר משרד הבריאות למורשים לעסוק ברפואת שיניים) מציעים כל אחד גישה טיפולית שונה - איך אני יודע להשוות תפוחים לתפוחים ואגסים לאגסים? 2. מדוע לחלק מאורתודונטים מספיק סט צילומים לצורך הצעת מחיר וחלק מעוניינים בפגישה פרונטלית. מה הטעם בפגישה וגבייה 250-350 ש"ח על מנת לקבל הצעת מחיר כאשר כל המידע מופיע בצילומים, זה נראה לי לעג לרש וטרטור בזמן קורונה. בברכה, דני

שלום דני חובה לבצע בדיקה קלינית כדי להמליץ על דרך טיפול. ישנם הרבה דברים שלא רואים ולא יודעים ללא בדיקת הפה , השיניים, מפרקי הלסת, חשיפת חניכיים,ציפיית המטופל, פרופיל הפנים במנוחה וחיוך. ועוד. 2. תגש לרופא נוסף מומחה וותיק. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים