שיניים לא יציבות אחרי טיפול אורטודנטי ללא קיבועים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/02/2022 | 11:19 | מאת: נת

לפני הטיפול האורטודנטי השיניים שלי היו יציבות וחזקות ולא הרגשתי שינויים . אחרי טיפול אורטודנטי הפסקתי כבר לשים קיבועים והשיניים חזרו למצבן הקודם ולא מעוניין להתעסק עם השיניים . הבעיה שאני מרגיש שהשינייים לא יציבות כפי שהיו למרות שהן במקומן הקודם . האם עניין היציבות זה זמני ? האם זה בגלל שאני לא שם קיבוע ובכדי להשיג יציבות חייב קיבוע ?

שלול נת עניין הרגשת היציבות בד"כ זמני. אחרי מספר חודשים ההרגשה חוזגת ליציבות רגילה. כדאי לבדוק את החניכיים ולבצע צילום רנטגן כדי לוודא שהכל תקין. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים