קרייר לשיניים בתי בת ה 14, שן התחילה להתנדנד .

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/12/2021 | 08:14 | מאת: שרית

בתי כבר חודש וחצי עם קרייר גומייה מס 1, עכשיו החליפו לה לגומייה מס' 2. כאשר האורטודנטית ביקשה שבצד אחד לשים 2 גומיות. ביתי שמה יום אחד בלבד ואז הקרייר יצא מהמקום וניגשנו להדביק. ביתי אומרת שלא ניתן לשים 2 גומיות, אז אמרתי לה שתשים גומיות אחת. אתמול היא טוענת שהיא מרגישה כי השן שבה מודבק הקרייר זזה לה, מתנדנדת. מה עושים?? אגב, האורטודנטית לא תהיה השבוע.. אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה.

שלום שרי. השן שמרכיבים עליה קרייר אמורה להיות מעט ניידת. זה המשמעות לתזוזה. תמשיכי עם גומיה אחת במידה ושתי גומיות קופצות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים