ילד בן 13

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/12/2021 | 00:21 | מאת: דנה

ילדי בן ה13 יש לו שיניים דיי ישרות. ליד הניבים יש רווח - אם השיניים נוטות להצטופף, האם כדאי במקרה הזה לחכות שהשיניים יצטופפו ? ולא למהר להתחיל טיפול אורתודנטי כי הקשת ישרה.

שלום דנה במידה והניבים במהלך בקיעה יש סיכוי שייצרו לחץ ויגרמו לסגירת הרווח. אם הניבים סיימו לבקוע ויש רווח בינן לבין השן החותכת הצדדית הרווח כנראה נובע מכך שהשיניים קטנות לעומת גודל קשת השיניים- הפה והרווח לא יצטמצם. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים