האם רווחים קטנים בלסת תחתונה שהרופא פתח ב ipr

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/11/2021 | 20:03 | מאת: יעקב

בכדי לנסות לפתור צפיפות , רופא עשה לי ipr ופתח רווחים של בערך 0.3 ממ בלסת תחתונה באזור המלתעות ואמצע החותכות בתחילת הטיפול , כדי שיהיה מקום להזיז שיניים , בסוף הטיפול נגרמו לי בעיות במפרק לסת והומלץ לי להפסיק טיפול ולא לשים קיבועים ולתת לשיניים לחזור חזרה למצב של הצטופפות , השאלה היא תיאורטית האם רווחים שהרופא עשה ב ipr רוב הסיכויים שישארו או שעם הזמן השיניים יצטופפו ויסגרו אותם ?

שלם יעקב חלק מהרווחים צפויים להסגר מאחר והשיניים זזות עם השנים בכיוון קדמי, מה שיוצר לחץ להצטופפות או סגירת רווחים קיימים. חלק מהרווח כנראה ישאר. לא ניתן לצפות במדויק. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים