יישור שיניים בגיל 51

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/11/2021 | 22:04 | מאת: דני

שלום רב, סיימתי יישור שיניים בלסת אחת עם קשתיות שקופות ובוצע קיבוע. רק באזור השורש והחניכיים של 2 השיניים שעשו את התנועה הכי גדולה אני מרגיש שהעצבים מאוד רגישים ויש כל הזמן תחושה של נשימות כמו פעימות לב. בצילומי השיניים לא נמצא דבר. אני לא מבין מה אני שונה מאחרים שעברתי טיפול אסתטי ואני עדיין סובל אחרי הטיפול. מה יכולה להיות הסיבה ? האם בגלל גילי ?

שלום דני לפי התאור שלך והבנה שעבר הרבה זמן מאז הטיפול. הייתי בודק שאין מגע של השיניים התחתונית בקיבוע העליון. מגע שיכול לגרום לגירוי תמידי של השיניים האלה. תנועה של שן במבוגר גורמת לפעמים לרגישות ולוקח זמן שהרגישות יורדת לאט לאט. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים