תיקון סגר - כמה זמן?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/11/2021 | 16:33 | מאת: גל

היי, אני מטפל בעצמי בשיטת אינוויזליין. יש לי crossbite מעט בצד השמאלי של הפה (כל השאר סבבה). ושן אחת canine tooth שמתחילה לאט לאט לרדת ולהסתדר בחיוך עצמו. אני עוד שלושה חודשים אמור לסיים את הטיפול ונראה שאני לא מתקדם עם התיקון של הסגר. גם אם זה לא יתוקן עד הסוף, זה ישפיע על החיוך? אני עם 2 גומיות super heavy אחת מהcanine tooth לטוחנת, ועוד אחת מטוחנת של לסת עליונה לתחתונה. כמה זמן אמור להסתדר ליקוי כזה עם גומיות?

שלום גל. השאלה תאורטית מדי. השאלה הינה מאוד ספציפית למצב ובלי בדיקה לא ניתן לענות תשובה ראויה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים