יישור שיניים פעם שלישית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/11/2021 | 11:12 | מאת: לי

היי, עשיתי 2 יישורי שיניים: בגיל 10, ובגיל 25 כי השיניים זזו למרות קיבוע (פס המתכת). ביישור השני עשו לי קיבוע ע״י פלטת לילה בלבד ללא קיבוע מתכת אחורי. השיניים שוב זזו וכעת עקומות. האם יישור שלישי רלוונטי? האם הם זזו שוב כי לא שמו לי גם קיבוע מתכת? האם לאור כך עדיף לי לעשות ציפויים (חרסינה/קומפוזיט)?

שלום יישור נוסף רלוונטי. אבל צריך לבדוק בצילום את שורשי השיניים שאכן אפשר להזיז אותם. כמו כן לוודא כיצד שומרים בסיום. יתכן וצריך גם קיבוע וגם פלטה. תתיעצי גם עם מומחה ליישור שיניים וגם עם מומחה לשיקום. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים