קיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/10/2021 | 20:42 | מאת: צופית

ד"ר צור שבוע טוב, תודה על תשובתך. איך והיכן בודקים אלרגיה לניקל ? אני חוששת שיש לי אלרגיה ואני לא בטוחה. מה הם תופעות הלוואי למי שאלרגי לניקל? אודה לתשובתך.

שלום צופית עד כמה שאני יודע ניתן לעשות זאת דרך מרפאה בקופ"ח וגם באחד מבתי החולים. צריך הפניה מרופא המשפחה. תופעה לאלרגיה יכולה להתבטא בפצעים שמופיעים בפה , בשפתיים ואולי גם בלשון. זה ברמה של אלרגיה קלה עד בינונית. אלרגיה חמורה יותר תגרום לפריחה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים