קיבוע על כתר זרקוניה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/10/2021 | 17:59 | מאת: דניאלה

היי, עברתי טיפול שורש בשן 21 והורידו לי את הקיבוע רק בשן הזו. כרגע לאחר הדבקת הכתר הקבוע אני מעוניינת להחזיר את הקיבוע במקום החסר אך נאמר לי שסיכוי גדול מאוד שהקיבוע יפול ולא יתפוס על כתר זרקוניה. האם יש שיטות נוספות להתקין כתר שהאורתודנט שלי לא מודע אליהם?

שלום זה נכון. הסיכוי שהקיבוע יחזיק לאורך זמן עם הזירקוניה לא טוב. יש חומר שמכונה asure plus שמשפר הסיכוי לחיבור לחרסינה. במידה ולא יצליח המלצתי להכין קשתית שקופה שתרכיבי בלילה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים