הקיבוע נשבר והמרפאה שבה עשיתי יישור שיניים נסגרה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/10/2021 | 06:25 | מאת: אלירן

שלום, בשנת 2006 רשת מרפאות שורש שמו לי קיבוע ולאחר מכן פשטו את הרגל ב-2008... לא היתה לי בעיה עם הקיבוע עד לפני כמה שנים שהוא נשבר ואני גיליתי להפתעתי שאף אורתודנט לא מוכן לקבל אותי כי הם לא רוצים לקחת את הסיכון וזה לא ממש מעניין אותם שמרפאות שורש נסגרו... אני הייתי כבר 3 פעמים אצל רופא שיניים שסידר לי את הקיבוע אבל הוא לא מוכן לקבל אותי יותר והוא כל פעם מתנהג בצורה ממש מגעילה ומזלזלת... מה אני אעשה בפעם הבאה שתהיה בעיה עם הקיבוע? לא יהיה מי שיסדר לי את הקיבוע ואז בטח השיניים יתחילו שוב לוז למרות שאני כבר 15 שנה עם הקיבוע...

שלום אלירן רופאים לא אוהבים לקחת אחריות על טיפול אורתודונטי של משהו אחר. זה הגיוני. תגיד לאורתודונט הבא שתגיע אליו שאתה לא מבקש ממנו אחריות על הטיפול.זה מה שאני יכול להמליץ. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים