יישור שיניים- אינויזיליין או סמכים?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/10/2021 | 19:30 | מאת: הילה

לביתי בת ה 15 יש צפיפות שיניים קלה ואסתטית בעיקרה בלסת התחתונה והומלץ לה יישור שיניים של קשתיות שקופות ורופא שני המליץ על סמכים ממתכת. לדבריו זה יעיל יותר וגם בריא יותר לשיניים מקשתיות שקופות. אנחנו מתלבטים במה לבחור. אשמח להמלצתך

שלום המטרה הסופית אמורה להיות זהה בשני הטכניקות. במידה והרופא שהמליץ על קשתיות מומחה לאורתודונטיה הייתי בוחר בטכניקה זו. הטכניקה יותר נעימה ויותר אסתטית. יש צורך בשיתוף פעולה טוב עם קשתיות שקופות והקפדה על הגיינה בשתי הטכניקות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים