התנגשות של שן

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/10/2021 | 21:25 | מאת: גדי

שלום רב ד"ר צור, כל השיניים הטוחנות מתיישבות אחת על השנייה והניבים נוגעות אחת בשנייה והכל בסדר. אך אם שן מס 32 בקצה שלה נוגעת בשן 22, האם זה הגורם לכאב בשן 32 כי רוב השיניים נוגעות אחת בשניה ואין כאבים לעומת השן 32 הכואבת כתוצאה מכך שהיא נוגעת בעליונה.. ואם היא נוגעת זה אמור לגורם לכאב ? האם זה אמור להיות כך או שצריך להשאר רווח ? אודה לך מאוד על תשובתך. בתודה מראש !

שלום גדי השאלה האם זו התנגשות זמנית בטיפול וצפויה להשתפר או שלא. בהל מקרה רצוי לבדוק זאת ויתכן והרופא ירצה לשייף מעט כדי להקטין מגע או שיחליט להמתין לשינוי של המשך הטיפול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים