קיבוע נופל חמש פעמים בתוך שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/10/2021 | 22:20 | מאת: חיים

סיימתי טיפול אורתודנטי לפני כשנה וחצי, והותקן לי קיבוע. מאז קרה כבר חמש פעמים התהליך הבא: הקיבוע מתחיל להתרופף בצד ימין, עד שכבר חציו (או כולו) מתנתק מההדבקה (אך עדיין מחובר). אני מגיע לאורתודנט והוא מדביק. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אינני משתמש בקיסמים או בחוט דנטלי. האם להחליף רופא?

שלום חיים השאלה האם החוט לא מודבק בטכניקה נכונה או שיש בעיה שאתה נושך על הקיבוע וגורם לדבק להתנתק. תשאל את הרופא או שתבדוק האם הסגירה גורמת לקיבוע להתנתק. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים