ריטיינר נשלף שנקרא אסיקס

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/10/2021 | 18:51 | מאת: איב

שלום, אני לאחר יישור שיניים. האורתודנט נתן לי פלטה נשלפת שקופה לשתי הלסתות להרכבה בלילה שנקראת אסיקס. האם הריטיינר הזה יותר יעיל מהפלטה הרגילה שמוצמדת לחיך עם חוטי המתכת? אם אני שם אותה פעם ביומיים-שלושה בלילה זה גם בסדר? אני פשוט שם לב שהשיניים שלי לא זזות כל כך מהר. אשמח לתשובה. תודה רבה.

שלום איב הפלטה השקופה בהחלט יעילה לשמירת המצב. העמידות שלה לטווח הארוך יותר קטנה מבחינת הסיכוי לסדק או שבר. צריך לשמור בעדינות. מספר פעמים להרכבה צריך לתאם עם הרופא המטפל.השאלה מה היה המצב הראשוני. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים